رئیس جنبش اسلامی فلسطین در زندان اسرائیل

شیخ رائد صلاح، رئیس جنبش اسلامی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در راه زندان اسرائیل، 19 اردیبهشت 1395 (عکس از مرکز اطلاع رسانی فلسطین)

رئیس جنبش اسلامی فلسطین روانه زندان اسرائیل شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، شیخ رائد صلاح، رئیس جنبش اسلامی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، روز یکشنبه برای گذراندن دوره محکومیت 9 ماهه خود از شهر ام فحم به زندان النقب در شهر بئر السبع منتقل شده است.

دادگاه رژیم اسرائیل این حکم را به اتهام آنچه «تلاش برای دامن زدن به خشونت و نژادپرستی» خوانده شده بر علیه صلاح صادر کرده است.

به گفته منابع اسرائیلی، این حکم در پی سخنرانی شدید اللحن رائد صلاح در ماه فوریه 2007 صادر شده است.

شیخ رائد صلاح، رئیس جنبش اسلامی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در جمع مشایعت کنندگان، 19 اردیبهشت 1395 (عکس از مرکز اطلاع رسانی فلسطین)

 شیخ رائد صلاح در جمع کسانی که وی را مشایعت می کردند گفت: «برای من و امت اسلامی مایه افتخار و شرافت است که برای صیانت و حمایت از قدس شریف و مسجد الاقصی وارد زندان شوم... من بر اساس مشیت الهی و نه به خواست نتانیاهو روانه زندان می شوم.»

وی همچنین گفت این دوره 9 ماهه را به مثابه اعتکاف در نظر گرفته و تحمل خواهد کرد.

گفتنی است دادستانی رژیم اسرائیل در جلسات قبلی خواستار صدور حکم 18 تا 40 ماه زندان برای شیخ صلاح شده بود.

شیخ رائد صلاح، رئیس جنبش اسلامی در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در جمع مشایعت کنندگان، 19 اردیبهشت 1395 (عکس از مرکز اطلاع رسانی فلسطین)

رئیس جنبش اسلامی فلسطین صدور هرگونه حکمی علیه خود را «باطل» دانسته و گفته بود این اقدام رژیم اسرائیل «در تلاش برای یهودی سازی قدس و مسجد الاقصی صورت می‌گیرد.»

شیخ صلاح گفته بود: «اسارت کمترین کاری است که وی می‌تواند در راه دفاع از مسجد الاقصی و حمایت از آن متحمل شود.»

رئیس جنبش اسلامی فلسطین تاکید کرده است که اسارت وی هیچ تاثیری بر موضع ثابت وی در دفاع از قدس شریف نخواهد داشت.

وی تصریح کرد که بسیار قدرتمندتر از گذشته از زندان خارج شده و به دفاع از قدس و مسجد الاقصی ادامه می‌دهد.

شیخ صلاح عموم ملت فلسطین را به ادامه مبارزه با دشمن صهیونیستی فراخواند و تاکید کرد که فلسطینیان تا دستیابی به اهداف و خواسته هایشان دست از مبارزه و مقاومت نمی کشند.

گزارش‌های منتشره حاکی از آن است که بیش از 7 هزار فلسطینی در 17 بازداشتگاه اسرائیل زندانی هستند که بیش از 700 نفر از آنان در بازداشت اداری (بدون محاکمه) اسرائیل به سر می‌برند.

بازداشت اداری از جمله سیاست‌های بازداشت و دستگیری بدون محاکمه به شمار می‌آید که به مقام‌های اسرائیلی اجازه می‌دهد فلسطینیان را بدون کیفرخواست و تفهیم اتهام یا برگزاری محاکمه تا شش ماه زندانی کنند در حالی که دوران حبس این زندانیان برای مدت ‌زمان نامحدود قابل تمدید خواهد بود.

گروه‎های حقوق بشری و جامعه بین المللی بارها این قانون را محکوم کرده‌اند.

 

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.co.uk

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku