News   /   آسيا   /   تلگرام

ویدئو: ضرب‌و‌شتم مسلمانان در میانمار

خشونت پلیس میانمار علیه مسلمانان روهینگا

در پی انتشار تصاویر ویدئویی از ضربوجرح مسلمانان روهینگا توسط نیروی پلیس میانمار، مقامات این کشور برای نخستین بار اعلام کرده‌اند با افسران خاطی برخورد خواهند کرد.

در تصاویر ویدئویی که اخیراً منتشر شده است، نیروی پلیس میانمار از ناحیۀ سر یک پسر جوان را مورد ضرب‌وجرح قرار می‌دهد.

سپس سه افسر پلیس به یکی از روستاییان که روی زمین نشسته است، حمله می‌کنند و با ضربات چوب و با لگد به سروصورت وی می‌کوبند.

میانمار روز دوشنبه (13 دی)، در پی انتشار این تصاویر برای نخستین بار از بازداشت و اقدام علیه افسران خاطی خبر داده است. این درحالی‌ است که تاکنون بارها برخورد خشونت‌آمیز و بدرفتاری میانمار با اقلیت روهینگا در تصاویر ویدئویی متعدد به نمایش درآمده است.

تصویری از خانه‌های سوخته در استان راخین در میانمار (عکس از خبرگزاری فرانسه)

مقامات میانمار همچنین وعده داده‌اند علیه افسر پلیسی که پنج نوامبر 2016 (15 آبان 1395)، در جریان عملیات پاک‌سازی یک منطقه در روستای کوتانکوک، مسلمانان را کتک می‌زند اقدام خواهند کرد.

ایالت راخین در شمال غرب میانمار، محل سکونت شمار زیادی از مسلمانان روهینگا، از سال 2012 میلادی تاکنون صحنۀ خشونت قومی افراط‌گرایان بودائی علیه مسلمانان بوده است.

در این خشونت‌ها، صدها تن کشته و ده‌ها هزار نفر از بیم جان، خانه‌های خود را ترک کرده و در اردوگاه‌های کثیف در میانمار، تایلند، مالزی و اندونزی پناه گرفته‌اند.

بر اساس گزارش‌های منتشرشده، اقلیت مسلمان روهینگا در ایالت راخین همچنین با تجاوز، قتل و آتش‌سوزی عمدی مواجه بوده‌اند.

دولت میانمار از دادن حق کامل شهروندی به مسلمانان که دست‌کم 1.1 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می‌دهند، خودداری می‌کند و آن‌ها را مهاجران غیرقانونی از بنگلادش می‌داند.

مسلمانان روهینگا از سال 1982 و در پی تصویب قانونی جدید از حق تابعیت میانمار محروم شده‌اند.

بر اساس اعلام سازمان ملل، روهینگا ازجمله اقلیت‌هایی است که قربانی بیشترین آزارواذیت و خشونت در جهان بوده است.

سرکوب خونین مسلمانان میانمار اعتراضات بین‌المللی را برانگیخته است. 

جامعۀ جهانی 18 آذرماه 1395، از آن سانگ سوچی، برندۀ جایزۀ صلح نوبل و رهبر ارشد حزب حاکم، خواست به سرکوب خشونت‌بار نظامی علیه جامعۀ روهینگا در ایالت راخین پایان دهد.

این درخواست در حالی مطرح شد که گفته می‌شود نظامیان و سربازان ارتش میانمار، زنان مسلمان روهینگا را مورد تعرض جنسی قرار داده و در اقدامات سرکوبگرانۀ خود خانه‌ها را به آتش می‌کشند و غیرنظامیان را به قتل می‌رسانند.

استفاده از این مطلب با ذکر منبع «پرس تی وی فارسی» بلامانع است.


Press TV’s website can also be accessed at the following alternate addresses:

www.presstv.ir

SHARE THIS ARTICLE
Press TV News Roku